Despre Bianca Gai

Bianca01

       „ Iubește-i pe ceilalți ca pe tine însuți”

Bianca activează în domeniul dezvoltării holistice a copiilor și adulților.

Ea este autor al ghidului practic „ Cum creștem copii fericiți” și al cărții „Iubirea, esența vieții”,

20170319_114448[1]

trainer Foundation4LIFE, trainer de dezvoltare intuitivă, formator certificat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Folosește tehnici şi metode care aduc rezultate concrete, pentru că viaţa este un proces, o sumă de rezultate.

Este un trainer educaţional holistic pentru adulți și copii.

 Ce ne spune Bianca?

„Iubirea și relațiile sunt vitale în viețile noastre. Când te iubești și te respecți pe tine, știi să îi iubești și să îi respecți pe ceilalți.

Autocunoașterea, Iubirea de sine și Dezvoltarea Potențialului, Intuiția, sunt cei 4 pași fundamentali pentru a trăi fericiți și împliniți viața.

Dacă ar fi să descriu iubirea de sine  printr-o culoare, aceasta ar fi culoarea albă.

Dacă ar fi să descriu iubirea de sine din punct de vedere al fizicii, acesta este energie.

Iubirea de sine este o cale de coerență personală și socială. Drumul nostru prin viață, vrem nu vrem, este marcat de experiențele pe care le avem înca din copilărie. Cele mai multe din tiparele mentale (limitative și constructive) se formează în primii 7 ani de viață. Aici se formează șabloanele inițiale comportamentale.

Iubirea de sine  joacă rolul principal în orice relație inter-umană și este cheia succesului în toate relațiile: familie, profesionale și sociale.

Câmpul electromagnetic din jurul inimii este creat de  emoție si ea influentează celulele corpului nostru în mod direct . Acest camp îi influentează și pe ceilalți.

Mai simplu: O piatră aruncată într-un lac, crează o undă sub formă de cerc care se transmite mai departe sub formă de cercuri concentrice.  Piatra este vibrația iubirii, locul în care cade ești tu (inima), iar lacul sunt toate celelalte persoane. Deci această vibrație se transmite de la tine către toți ceilalți. Ce emitem, aceea transmitem.

La ateliere facem exerciții experențiale pentru integrarea informațiilor. Vom afla cum putem transmite această învățătură copiilor într-un mod simplu și eficient.”

Mail: biancasgai@gmail.com

http://educationdays.ro/

http://viata-scoalauniversala.ro/

http://familymastery.ro/

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>